Pages

Bantuan. bantuan!

Saturday, February 16, 2008

Encik-encik dan puan-puan,

Ada sesiapa yang berminta untuk berkerja separuh masa sebagai penulis (copywriter)?

Saya sedang mencari seorang penulis atau copywriter sambilan untuk membantu saya di pejabat.

Tempoh kerja: 9am-6pm, Isnin hingga Jumaat, selama lebih kurang 2 bulan.

Kelayakan:
Graduan diploma atau Ijazah sarjana muda. Penguasaan Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu yang baik.
Keutamaan diberikan kepada mereka yang mempunyai latar belakang dalam bidang Komunikasi Massa atau media.
Lebih baik lagi kalau anda minat dengan dunia fesyen / kecantikan.

Skop kerja termasuk menulis rencana iklan, risalah-risalah, bahan media dan sebagainya.

Jika berminat, sila emel saya dengan secepat mungkin di ely_azyze@hotmail.com

Terima kasih!

2 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

noks, aku boleh noks?

tapi apsal 2 bulan jer?

azyze gomez said...

uols,

2 bulan sebab office iols tak boleh raise headcount. maka dia boleh amik part time worker sajor. so currently the plan is to amik 2 months pasal masa ni lah banyak events & publications segala.

uols sanggup ke keje siang uols? And ah, pay dia, macam starter la uols.