Pages

Ameer dah beli pokok Krismas

Tuesday, November 28, 2006

Saya dapat berita yang kawan saya, Ameer telah berjaya diterima masuk PTD. Dia akan bertugas dengan JPA. Walaupun dia sememangnya nak ke Wisma Putra, saya rasa JPA pun tak kurang hebatnya.

Kata Unee, bolehlah Ameer padamkan nama dia dari senarai penerima biasiswa JPA, jadi tidaklah dia dipanggil untuk temuramah dan peperiksaan kerajaan lagi. Ha, saya pun nak begitu juga. Hehehe.

Tahniah untuk Ameer. Nampaknya berita gembira ini datang tepat pada waktunya. Best Christmas present ever, kan Ameer?

Saya paling tersentuh bila Ameer menulis:
'My father said, "Two times I'm happy in my life: First, when i married your mom, Second, when you got into PTD!!"'

Oh, kalaulah saya bisa buat mak bapak saya gembira macam tu. Sudahlah mereka pun memang berharap saya dapat PTD. Kesian pula bila fikirkan mereka. Tapi bukan rezeki saya di situ. Cuma... bila fikirkan keadaan sekarang (dengan desas-desus pejabat), saya sendiri tertanya bagaimanalah agaknya jika saya bersungguh ketika ke assessment tempohari. (Still, regardless of whether I really wanted it or not, they vetoed me out because of my health conditions).

Tahniah sekali lagi untuk Ameer dan semoga segala harapan dan impian yang ditanam untuk PTD alan menjadi kenyataan.Cheers!

Bercakap pasal berita gembira ni, saya dengar khabar yang rakan saya Aida akan bertunang hujung minggu ini. Yang sedihnya, saya dengar berita ini bukan dari Aida sendiri, tapi dari khabar kawan-kawan. Aik, rumah sedepa dua pun ko boleh lupa aku?
Takpe la... apapun, aku hulurkan doa dari jauh untuk kebahagian ko dengan Naza. Moga korang akan kekal selamanya, punya persefahaman dan sentiasa saling menyayangi.

Wayang Kata Presents: Malika Booker


















Location: No Black Tie
Date: 23rd November 2006
Time: 9pm - midnight.

Mood: Light.
Chill.
Feel.
Creative.
Warmth.
Intoxicate.
Words.
Body-language.
Move.
soul.
Laugh.
Pain.
Relax.
Ecstacy.
Relate.
Independent.
Love. 

Dr. Abby Barnes (minus the doctor)

Monday, November 27, 2006

Remember the movie The Truth About Cats & Dogs? The one where Brian called Abbie after the show, and wants to meet Abbie? Where he asked her to describe herself, and she went on and described Noelle instead? Then when Brian came to the studio she had no choice but to let Brian think that Noelle was her?

this entry has been partially deleted by the writer

Touch me there

Saturday, November 25, 2006

ohmygodohmygodohmygodohmygodohmygodohmygodohmygodohmygod

I am listening to Stacey Kent Collection.
Gold Disc. 24bit Mastering.
13 lullabies to feed my erratic mind.
Just what the doctor ordered for my wondering psyche.

Once I'm able to shake off this infactuation, it's John Legend's latest masterpiece, Once Again.
13 foreplay to a perfect soul-loving session.
And one astonishing, wonderful mind orgasm.

I'm high on ecstacy.
i'm floating on air

.

.

.

.

.

and I don't want to come down.

Untitled yet

Thursday, November 23, 2006

Andy yelped and turned around to the voice behind her back. Her eyes met with a neatly tied cravat, the richest gold colour she had ever seen. She took a step backward, her eyes levelling to the face.

What she saw took her breath away. The deepest, yet most translucent grey eyes stared back at her. Mesmerized, she was rendered motionless. It held her attention, and somehow Andy felt as if she was drowning in a flush of unknown elixir, sucking her deeper and deeper.

"The darkness becomes you."

His words broke the spell. Andy quickly shook her head and tried to clear the haze in her head. Half dazed, she took a few paces behind, and after taking a deep breath, looked up at the man standing in front of her.

My god, she thought. It's Apollo.



That's an excerpt from the book I'm working on. I have no idea on how things will go with this one. As always, I only do novels when lightning strucks (not literally) and I get all worked-up, jumpy and go into an all-craze, sweating, typing away, waiting. Wanting to see where my rush might take me. How the book develops. Not having any guidelines, or even rough ideas for a book makes writing all the more challenging, but fun. You dread it, but you want to want to want to know what happens next. What? How? Where? Why? All these questions hangs above your head like a big liability - you don't want to care but you do, and you have to care. Whenever I pretend that the book didn't matter, that I couldn't care less on how thing progresses, I'd feel hollow and incomplete. I even get nightmares. Serious.

I guess for me, working in wild abandon is the ultimate freedom. Anticipating the unknown is a liberation that I crave for. It's cocaine for my soul.

There goes my chance of happiness...

Wednesday, November 22, 2006

As soon as I stepped into the office, Diba waved up and said "Hey, Friendster dah kena block eh?"

"Yeah," I said. "I tak guna sangat pun Friendster so I don't really mind la."

"Apasal ah diorang block? Bukannye ade porn ke ape ke. Knape ah?"

I shrugged. "Ntah. Tapi memang banyak orang kat opis ni yang tiap-tiap hari logged on, so agaknya diorang track our lines. Biasa la tu..."


I didn't really give it a thought since I only frequent the website, like, once a month. So I went on checking my office mails and my private email when lo and behold, two emails caught my eye. It was from friendster.

You have recieved a message from ******
****** wants to add you as a friend

WTF!
******* (name not disclosed for soon-to-be obvious reason) was this guy from high-school that I had a MAJOR crush on. Or I think it is him. No way of really telling, since his picture is somewhat distorted. But he spells his name the way he used to, so I guess it IS him.

But how to know for sure?
And if I don't revert ASAP, he'd think that I didn't want to have anything to do with him, when I want to do plenty! (no sexual attributes here, though *wink*)

Oh why is the world so cruel to me...why....???

*Wails miserably, withers and dies*

This skin is here to stay

Tuesday, November 21, 2006

I think I'm destined to use this blog layout forever.
Really.

For those who happened to check this page out during luchtime today, I'm sure you know what I mean. 3 new skin, three! And not even one turned out right. I had one really cool Jamie Cullum skin, and the coding went psycho. The boxes wouldn't line, the text went awry. So I decided to try my new back-up skin. Konon-konon Plan B la. But that one turned out even worse. Not only did it not pick up my image (I checked hundreds of time in case I missspelled something, but I didn't), the columns were everywhere! I had my columns and borders behind the image, on top of each other, at the bottom of the page... I can go on and describe em all, but all the variations would make it sound like I was describing sex positions instead of my screwed up layout.

The third one didn't work out as well. In the end I decided to be content with changing the fonts on the current one as a lot of you guys mentioned that it was kinda hard to read, but that too didn't happen. Ntah apa-apa jadik. Mak tensi nuks!

I just can't understand it. Is it Blogger, or is it me? I spent days getting / creating those skins and I couldn't change me blog. And lookie lookie, Weird jazzed-up her blog really well, which is making me more depressed. Shish. ...
...
...

WHY WON'T MINE WORK?!

Takpe la. I'll just use this one. I don't hate it or anything anyway. Actually, I'm still kinda infactuated with this black-orange skin. Sebenarnya, I wanted to change the skins just for the sake of...changing it. That's what I do once a year, anyway.

Takpe la. At least you won't go terkejut beruk. Bayangkan blog ni bertukar warna. Hijau? Pink? Merah gelap? Atau kuning telur kuning? Mintak mahaplah. Stick to black je la for now, eh?

Wednesday, November 15, 2006

I have always prided myself in being quite savvy in the entertainment field. My friends sometime turn to me for guidance and quick check-list of what's hot or not. Unfortunately, I was dealt a blow a few days ago when a friend challenged me to a movie duel. I failed miserably.

I know nothing, really. Nothing.
Really stupid.
Don't believe me? Check out this list.
It's supposed to be a meme of the AFI's list of 100 Top Movies of the 1900's. What you're supposed to do is to highlight the ones you've seen and at the end, add three other movies (that's not in the list) at the bottom.

I'm officially the most illiterate person on earth. (movie-wise, that is.)

1. CITIZEN KANE (1941)
2. CASABLANCA (1942)
3. THE GODFATHER (1972)
4. GONE WITH THE WIND (1939)
5. LAWRENCE OF ARABIA (1962)
6. THE WIZARD OF OZ (1939)
7. THE GRADUATE (1967)
8. ON THE WATERFRONT (1954)
9. SCHINDLER'S LIST (1993)
10. SINGIN' IN THE RAIN (1952)

11. IT'S A WONDERFUL LIFE (1946)
12. SUNSET BOULEVARD (1950)
13. THE BRIDGE ON THE RIVER KWAI (1957)
14. SOME LIKE IT HOT (1959)
15. STAR WARS (1977)
16. ALL ABOUT EVE (1950)
17. THE AFRICAN QUEEN (1951)
18. PSYCHO (1960)
19. CHINATOWN (1974)
20. ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST (1975)
21. THE GRAPES OF WRATH (1940)
22. 2001: A SPACE ODYSSEY (1968)
23. THE MALTESE FALCON (1941)
24. RAGING BULL (1980)
25. E.T. THE EXTRA-TERRESTRIAL (1982)
26. DR. STRANGELOVE (1964)
27. BONNIE AND CLYDE (1967)
28. APOCALYPSE NOW (1979)
29. MR. SMITH GOES TO WASHINGTON (1939)
30. THE TREASURE OF THE SIERRA MADRE (1948)
31. ANNIE HALL (1977)
32. THE GODFATHER PART II (1974)
33. HIGH NOON (1952)
34. TO KILL A MOCKINGBIRD (1962)
35. IT HAPPENED ONE NIGHT (1934)
36. MIDNIGHT COWBOY (1969)
37. THE BEST YEARS OF OUR LIVES (1946)
38. DOUBLE INDEMNITY (1944)
39. DOCTOR ZHIVAGO (1965)
40. NORTH BY NORTHWEST (1959)
41. WEST SIDE STORY (1961)
42. REAR WINDOW (1954)
43. KING KONG (1933)
44. THE BIRTH OF A NATION (1915)
45. A STREETCAR NAMED DESIRE (1951)
46. A CLOCKWORK ORANGE (1971)
47. TAXI DRIVER (1976)
48. JAWS (1975)
49. SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS (1937)
50. BUTCH CASSIDY AND THE SUNDANCE KID (1969)
51. THE PHILADELPHIA STORY (1940)
52. FROM HERE TO ETERNITY (1953)
53. AMADEUS (1984)
54. ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT (1930)
55. THE SOUND OF MUSIC (1965)
56. M*A*S*H (1970)
57. THE THIRD MAN (1949)
58. FANTASIA (1940)
59. REBEL WITHOUT A CAUSE (1955)
60. RAIDERS OF THE LOST ARK (1981)
61. VERTIGO (1958)
62. TOOTSIE (1982)
63. STAGECOACH (1939)
64. CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND (1977)
65. THE SILENCE OF THE LAMBS (1991)
66. NETWORK (1976)
67. THE MANCHURIAN CANDIDATE (1962)
68. AN AMERICAN IN PARIS (1951)
69. SHANE (1953)
70. THE FRENCH CONNECTION (1971)
71. FORREST GUMP (1994)
72. BEN-HUR (1959)
73. WUTHERING HEIGHTS (1939)
74. THE GOLD RUSH (1925)
75. DANCES WITH WOLVES (1990)
76. CITY LIGHTS (1931)
77. AMERICAN GRAFFITI (1973)
78. ROCKY (1976)
79. THE DEER HUNTER (1978)
80. THE WILD BUNCH (1969)
81. MODERN TIMES (1936)
82. GIANT (1956)
83. PLATOON (1986)
84. FARGO (1996)
85. DUCK SOUP (1933)
86. MUTINY ON THE BOUNTY (1935)
87. FRANKENSTEIN (1931)
88. EASY RIDER (1969)
89. PATTON (1970)
90. THE JAZZ SINGER (1927)
91. MY FAIR LADY (1964)
92. A PLACE IN THE SUN (1951)
93. THE APARTMENT (1960)
94. GOODFELLAS (1990)
95. PULP FICTION (1994)
96. THE SEARCHERS (1956)
97. BRINGING UP BABY (1938)
98. UNFORGIVEN (1992)
99. GUESS WHO'S COMING TO DINNER (1967)
100. YANKEE DOODLE DANDY (1942)
Added:
101. THE CAINE MUTINY (1954)
102. METROPOLIS (1927)
103. PLAN 9 FROM OUTER SPACE (1959)

29. Only 29!!!!!!!
I won't even bother to add another 3. Sad, sad list.

This is...is....oh CRAP Y'ALL!

Tuesday, November 14, 2006

I hate stupid Indon cilok-master website bugger damn it~!

*Tarik nafas*
Okay. Dah tenang.

Tadi saya suka-suka mengGoogle nama saya di internet. Sebulan sekali selalunya. Bagus tau cara ni, saya dah jumpa ramai saudara-mara jauh (atau terpisah?) yang sebelum ini saya tak kenali. Nama keluarga kami agak distinct jadi memang semua orang dengan nama keluarga saya (yang saya temui di Internet) sedikit-sebanyak bersangkut-paut.

Tapi pagi tadi saya terkejut beruk bila ternampak salah satu link dengan nama saya. Nama penuh pulak tu! Yang diheja dengan betul.

Apa tajuk linknya?

Gambar bugil indonesia artis bugil telanjang blablabla

Hape kejadahnya!??
Setelah saya memberanikan diri saya untuk membuka link tersebut (walaupun orang ramai mundar mandir - ini soal maruah ni! peduli hape!), memang takde pun gambar saya. Nama saya pun sepatah haram tak jumpa. tapi kenapa dipaparkan di google? Saya tak pernah pun menggunakan nama penuh saya di Internet apatah lagi di link laman web lucah. Lawat laman web begitu pun tidak.

Tak pasal-pasal saya jadi mangsa. Entah apalah agaknya fikiran kawan/ keluarga/kenalan saya kalau mereka juga menggoogle saya. Kambing betol!

What have I done to deserve this...what....what?!!!!!!!!!!!!


Menu tengahari: Ayam goreng McD dengan sayur dari kantin.


Oh, ya.
Saya macam rasa nak tukar layout blog saya, tapi saya tak boleh nak putuskan samada saya benar-benar nak tukar atau ini perasaan gatl yang datang sekejap-sekejap. Boleh tak anda tolong saya?

PATUT TAK SAYA TUKAR LAYOUT & BACKGROUND BLOG INI?

Sila tinggalkan komen anda di tagboard saya. Pandangan anda sangat saya hargai.

Yang mengikut perintah (not),
Cik Azyze
Setiausaha Kehormat Kelab Dangdut Mawar Merah
Bogor.

You're Nobody Till Somebody Loves You

Monday, November 13, 2006

Pointless Nostalgic.
Tajuk album Jamie cullum yang kedua (jika tidak silap saya) sebelum beliau disambar syarikat muzik gergasi.
Akhirnya saya dapat album tersebut setelah berbulan-bulan melayari eBay dan Amazon. Nasib baik saya tak meneruskan hajat saya untuk membida di internet. Alhamdulillah, saya berjaya memiliki album tersebut dari Rock Corner di MidValley pada lebih kurang 60 ringgit.

Gembira. Gembira tak terkira bila saya dapat dengar album ini sambil menaip di pejabat. Hidangan Jamie lebih kurang sama dengan Twentysomething, tapi, mengetahui bahawa album ini datang sebelum Twentysomething membuktikan Jamie tidak merubah hala tuju muzik beliau semata untuk mendapat tempat di rak muzik negara luar UK.

Oh, bagaimana mungkin saya tidak jatuh cinta pada Jamie. Kalau ikut kata orang dulu-dulu, hati berbunga.
Ya, berbunga. Tenang. Makin tidak sabar saya untuk memuat turun semuanya di iPod. Oh tak sabar (Saya memang macam budak-budak sedikit bila datang bab muzik. Glee.)

Misi seterusnya adalah untuk mencari album Jamie Cullum Trio. Ini album rakaman pertama beliau, yang dihasilkan dan dipasarkan sendiri oleh Jamie. Hanya ada 500 keping dalam dunia. Di eBay, harganya mencecah 632 Pound Sterling. Tukarkan ke mata wang Malaysia = RM4424.00. Saya memang kurang siuman atau sudah buang tebiat nak mampus kalau saya sanggup beli album tersebut pada harga yang tak masuk akal itu. Ah, mungkin bila saya sudah kaya raya dan punya wang melimpah. Ya, mungkin.

Tapi sementara saya belum kaya ni, mahukah sesiapa yang punya mp3 atau CD copy Jamie cullum Trio menghantarkannya kepada saya?

Sementara kita masih di topik CD, ada sesiapa yang tahu di mana saya dapat beli album Stacey Kent, The Boy Next Door? Saya dah puas cari di merata tempat, tapi yang ada pun album lain. Susah benar nak dapatkan album tersebut. Saya mula-mula dengar dulu pun dari CD milik Hamdan ketika bertugas di MAC. Malangnya Hamdan dah lama meninggalkan MAC (berpindah ke London untuk berkerja di sebuah graphic house, dan kemudian pulang ke Malaysia tapi saya tak tahu di mana). Kalaupun saya tahu, takkanlah saya mahu hubungi Hamdan semata untuk meminjam (atau membeli) album tersebut dari dia? Keji sungguh.

Jadi kesimpulannya, kalau anda jumpa album tersebut, tolonglah beritahu saya atau belikan dulu untuk saya.
Tapi kalau harganya sampai ribu-ribu tu...er...paham paham sajalah..
Hehe.

Ding ding ding!

Sunday, November 12, 2006

Ah, what a delightful surprise!

During my absense last weekend, my blog have somehow recorded it's 1000th hit! And I thought nobody reads this blog. Well, some do. But for it to surge from eighthundred something to 1016 in two days? Whoa!!!!

So I guess thanks is on the way. To my dedicated albeit sporadic visitors : Hartini, Nadh, Radz, Nurnilamsari & Kebabo, thanks for your endless clicking. To classmates that has somehow refused to made their presence known on the tagboard e.g Ikzal, Madd, thanks for trying to understand me better. To fellow boggers like Wan, Zeek, Mas and a few others, thanks for dropping by and again, sorry for my comment link's no-show. After 2 years of blogging, I'm still an idiot in html formatting stuff.

Oh, not forgetting all you net phantoms that have accidentally or intentionally (blog hopping, eh?) came upon my modest and messy blog, arigato ghozaimasu and i hope you enjoy(ed) your transit here.

You guys made my day!
Muahhhs!

....

Monday, November 06, 2006

I have absolutely nothing to write about.
Nada.
Blank.
Don't ask me why.

It's lunchtime and I don't feel like having lunch.
I'd go down to the basement cafeteria (not basement cum cafeteria) with Awynn, but I think she's fasting. She would've asked me to join her if she wasn't.

My friend Tini is obsessed with losing weight. Her body is perfect as it is. Think Jessica Alba (that's what I heard one of the males in the office described her body as). She thinks that her thighs are too big, that the skin on her belly is actually fat, that her clothes might just burst any minute she eats something. Well, it might. Considering the fact that those clothes she's mentioning about, they're from her 90s era. She looks just great as she is. And it wouldn't hurt to put on a few pounds. But I can't convince her to gain, Let's just say that that's like ketam mengajar anak jalan lurus walhal dia terkedek-ketek mengiring walaupun laju tapi buruk rupanya.

There. Crap.
Thank you.
(Bows and exits)

Keponakan

Friday, November 03, 2006

Malam itu keponakannya kembali membalas dendam...

"Kak, keponakan tu ape?" Tanya si kecil.

Saya menjungkit bahu. "Mana pulak dapat keponakan-keponakan ni..."

"Alah, tengah baca novel Indon ni ha. Abende keponakan tu?"

"Alah, keponakan pon taktau," celah si tengah. "Keponakan tu kena rasuk ngan pontianak," dengan muka selamba si tengah berlalu ke dapur.

"Pandai la kau keponakan tu kena rasuk pontianak," saya menggeleng.

"Entah...Itu kepontianakan!" si kecil memunggil mulut.

Macam-macam la adik-adik aku ni...

Sanguine, melankoli dan quote dari diri sendiri

Thursday, November 02, 2006

Saya selalu fikir banyak-banyak benda. Kadang-kadang sampai sakit otak. Kalau exteriornya, memang orang paling tak berenti cakap. Paling sunny, kata orang. Hahaha. Ya, sunny konon. Tapi dalam hati ni...(sila bayangkan efek guruh dasyat)

Menurut ujian personaliti saya ni sanguine bordering to melancholic. Kawan saya tini pun setuju yang saya memang campuran kedua personaliti ni. Katanya saya walaupun nampak semak, agak merepek, tapi tetap teratur. Walaupun orang melankolik sepatutnya teratur, tersusun dan segala-galanya yang skema, saya rasa saya taklah terlalu teratur. Kalau anda tanya mak saya, sumpah seribu tahun pun dia takkan setuju yang saya ni teratur. (Kata mak bilik saya macam kubang kerbau!)

Tapi saya cuba, sungguh saya memang mencuba untuk menjadi lebih teratur. Di pejabat saya cuba sedaya upaya susun timbunan kerja agar senag dicari, label apa yang patut dilabel, dan cuba kemas sekemas mungkin (cuma jangan buka drawer saya. All hell will break loose.

Sebagai seorang drama queen yang dilantik diri sendiri, saya tak kesah sangat kalau dilabel melankolik, asal ianya dalam konteks drama. Sedih, pilu, brooding, mendung, trajis...ya, segalanya berbunyi sangat menarik bagi si jiwa kacau seperti saya.

Tentunya seorang drama queen seperti saya nak kena ada sessi bounce off (kerna saya kan juga seorang sanguine), jadi saya selalu cuba cari ketenangan diri dengan mencipta ayat-ayat anjakan yang ala-ala sastera hebat untuk mendamaikan jiwa saya. Manalah tahu satu hari nanti saya jadi orang berkepentingan, bolehlah saya bagi kata-kata hikmat yang saya gunakan bila ditemuramah wartawan. Silap-silap jadi quote terkenal. Gitu.

Saya berasa sedikit (sebenarnya banyak) tertekan pada Hari Raya yang lepas. Tak senang duduk. Betul-betul sedih. Terkilan. Bengang. Tapi selepas sehari memikirkan nasib yang malang, saya akhirnya menarik nafas lega. Kerana dah jumpa ayat jawapan:

Raut hati perlahan, bisa jadi bentuk sejati impimu.
Kerna dalam hidup pasti ada bah, dan percayalah, bah itu pasti surut.
Untukmu tentukan hadirnya itu musibah, atau satu cubaan membawa azimat.


Mungkin ia turut dapat bantu redakan keluhan hati anda?
;)