Pages

~*Rawwks twinkie*~: Ala...benci benci benci!!!

Thursday, September 07, 2006

Disebabkan saya sudah bosan menulis perkara-perkara intelek dan berwawasan (wah...) saya telah mengambil keputusan untuk menulis post yang lain dari lain. Pesona baru. Jika anda baca tajuk posting yang bermula dengan ~*Rawwks twinkie*~ itu bermakna anda sedang membaca nukilan alter ego 13tahun saya, Cutie Twinkie. Semoga berjaya!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ello deariess!
Muaks muaks muaks!

Ini first time Cutie write dlm blog ni. Macam bosan seh warne itam sume but I cn survive. Hicks! Biasa le, orang tue memang camtu, blog bosan. NNti kite alter tukar ade tulips ngan , pinkish , cute & don 4get kite nye fev, Twinklie starzz!
I heart starzz!

*luv luv*

Anyways, kite nak cite bout my fwen. Die ni prasan sgt! Altho die xcantik langsung, dia selalu kate dia cantik. pastu suruh everyone panggil dia Ashley. She tink she is Ashley L.O.V.E ke? Rambut pun potong cam Ashley jugak. Burok sgt! All othr fwens xsuke kat dia. Tapi keshian kat die. But she's so stooopid! Think we like her! Aritu kitorang satu geng twinkie dah janji nak beli Emily The Strange punye bag. Kite geng kan, mesti la the same. Nina Twinkie *hearts to u Nina!muakks!* terbagitau kat si Ashley bitchyyy tu and esok...hello!! Dia pakai Emily punye bag! And pencil case! WThell?! Memang geram!! *blinkin back tears**

So kite pegi ah cam tegur dia. She's not our geng! We x like her! But die pulak marah. Angry den say to me that i'm stoopid coz actaually xde sesape nak kat I but they pity me. So I ask Nina Mims and Allya Twinkie but they all say Ashley tu yang tipu. See? I hate Ashley!

Ashley pun kate my sweetheart boyfwen actually ex dia. Hello!!! Mane ade? My boyfwen, shweet Juan tak penah ade gf before this okay?Tipu sangat but kite diam aje. Tapi kite marah sangat bile i heard cite pasal kite yang die tipu kat Juan. mims yang bagitau. Memule dia kutuk kite. Kite benci gile rase macam nak koyak-koyak je paper exam die. ape kite dah buat wif her dat she hates me soo much? Ape?

Pastu Ashley tu gi cite kat boyfwen kite yang kite tak sayang die lagi! Ape ni? Kite sedey sgt! Bofwen kite pun cam tak caye die, tapi still die kecik hati la. I told my munchkins dat I luf him so mucchhhh on phone. Then I send sms wif cute teddies. so pastu munchkins say okie. so we dah okie.

Whatever, now kite dah ngantuk shangat! my baby pun dah gi shleep, so I gosta go.

Luv Mims, Nina, Allya & Cutie 4eva!
*Hearts hearts*



I LUF ALL YOU CUTE people, muakksssssss! **~~

Guest Writer,
Cutie Twinkie!

No comments: