Pages

Ain't complaining

Tuesday, May 30, 2006

I was talking to a colleague when Glen walked by. He then, in the most selamba way, said "Ely has a nice pair of butts."

Everyone did a double take on that.

"Glen, did you just said that...what did you say?" asked my colleague.

"I said her butt is just nice. round, and nice."

To lay men, that would've been an insult. Sexual harassment.

I took it as a compliment (though I can't warrant that I didn't blush and pretend to cosh Glen's head).

Glen is this a real gentleman. He doesn't give compliment if he doesn't mean it. He's really cute, he's the perfect guy.

Glen is gay.

(Now I hear you say "Ahhhhh....no wonder..."

Am I a true blogger?

Your Blogging Type is Artistic and Passionate

You see your blog as the ultimate personal expression - and work hard to make it great.
One moment you may be working on a new dramatic design for your blog...
And the next, you're passionately writing about your pet causes.
Your blog is very important - and you're careful about who you share it with.

Plunge the dagger in my heart

Monday, May 29, 2006

Kenapa awak mesti beritahu saya?
Bukankah lebih senang kalau awak diam sahaja?
Pergi sahaja. Jangan tinggalkan kata-kata rindu. Saya tak perlu semua itu.

Saya dah cukup menangis.


Every song reminds me of you.
Every sad tune makes me cry.
Even in the office.
Please dammit, leave already!

Cause sooner or later it's over

Saturday, May 27, 2006

I feel like an idiot. I should be able to say it to you. But I couldn't. Why couldn't I?

Forgive me. I didn't mean to sound mean. I didn't mean to sound as if I don't care. I care too much. tooo much that it hurts. I had to do it.

You shouldn't be the one sacrificing. Your future lies in front of you, endless horizon. It awaits you, it'll embrace you, you'll flourish, you'll grow, you'll succeed. why should you let the oppotunity slip away? We're not worth it. I'm not worth it.

Sometimes you have to hurt to love. I had to. If I didn't, those tears that threaten to fall would've coma a rushing. You shouldn't see them, you shouldn't know.

You can't know. We're never meant to be.
Let me bleed inside.
You deserve better.

Good luck. My prayers are with you.

______________________________________

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
'Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am

:(

Kasih tak terperi

Friday, May 26, 2006

Siapa saya di mata dia?

Entahlah, saya masih menanyakan perkara yang sama pada diri sendiri. Kadangkala kita ingin menjadi yang terbaik untuk seseorang, tetapi mungkin apa yang kita lakukan itu tidak menepati keinginan orang lain. Adakalanya apa yang kita rasakan baik, sebenarnya bahana bagi yang tersayang.

Itulah, kadangkala kita buta bila melakukan perkara atas tiket cinta. Sesekali kita melanggar batasan kesopanan yang diletakkan buat seorang insan hanya atas sandaran ‘do it all for the sake of love.’ Ya, mungkin bodoh, tapi saya yakin ramai yang pernah berada di tempat saya. Bila kita tewas pada cinta, kita turut tersungkur dari lojik dan realiti.

Sebab itulah, saya masih dipandang serong (hingga sekarang) oleh makcik sebelah rumah apabila menjerit gila memaki melihat kucing hitam kami dirogol rakus oleh kucing samseng mata sebelah semalam.

24 Hour Party People



Itu tajuk movie yang ditontonkan oleh British Council dalam salah satu program 'arts' mereka yang memperkenalkan Brit Art kepada orang kita.

Filem ini sebetulnya sebuah filem underground yang dikeluarkan pada 2002, dan telah banyak memenangi anugerah. Malangnya sifatnya yang agak abstrak dan sangat experimenatl menyebabkan ianya bukan filem yang 'layak' menerima penonton massa.

Saya memang gemar Steve Coogan, pelakon utama filem ini. Jadi bila BC membuka peluang untuk memenangi tiket ke tonton khas ini (upon invitation only) maka saya pun merebut peluang. Ya. memang saya ada kawan di sana, tapi kenapa nak guna kawan? masuk sendiri sahaja, kan?
penggunaan kroni adalah sangat tidak best.

Disebabkan tonton diadakan di Velvet Underground, dan oleh erana ianya filem, maka saya tak berpeluang untuk menangkap banyak gambar. Adalah satu dua...

24 Hour Party People memang best. The problem weas the crowd. Not to mention the cuts made by our beloved Lembaga Penapisan Negara.

well, whatever...

p/s: demam saya belum habis lagi. akibat meredah hujan lebat sekitar KL sebelum ke VU. So sorry for the lame entry.

"That is my heroic flaw: my excess of civic pride."
- Tony Wilson

Thursday, May 25, 2006

Your Brain's Pattern

Your mind is a multi dimensional wonderland, with many layers.
You're the type that always has multiple streams of though going.
And you can keep these thoughts going at any time.
You're very likely to be engaged in deep thought - and deep conversation.

And he shall be a good man

The idol in all his glory 



I tak sangka!



Taylor Hicks pre-AI. Rambut masih hitam lagi masa ni.

I'm glad he won instead of Miss Cat-In-Fever. 
Look at those eyes. Together go "aaahhhhh..."



But it is this guy that will always be my American Idol...


Elliott Yamin I heart you!



Nyanyi lagi

Wednesday, May 24, 2006

Saya tak sabar nak menonton pertandingan akhir American Idol hari ini. Malangnya jam 5 nanti saya masih di pejabat, meneruskan kerja. Nak tengok jam 830? Tak boleh, keluarga nak bawa saya makan-makan sempena harijadi saya. Aduh…kena tengok siaran ulangan tengah malam anti la nampaknya…
Dah tak thrill la….

Say nak Taylor Hicks menang! (walaupun siapa peduli, kan?)
Tolonglah jangan Katherine yang juara. Walaupun suaranya sedap dan dia memang pakej yang lengkap, dia sangat ordinary. Seharusnya Elliot Yamin yang ke finale, tapi apa nak buat… (saya berharap peminat Elliot yang lain akan turut berubah mnyokong Taylor)

Kalau elliot buat album, saya pasti beratur membeli!

Oh…tak sabarnya nak menonton….

Guilty As Charged

Tuesday, May 23, 2006

Four Guilty Pleasures in Food
1. Secret Recipe's Banana Chocolate Cake
2. Chillied Japanese Seaweed
3. Lindt's Bitter Dark chocs
4. Nasi Lemak. I have no business eating it, but when I do...oh boy...


Four Guilty Pleasures in Music
1. Asli Music
2. Spice Girls (I know...)
3. Rick Ashley
4. Lil' Jon

Four Guilty Pleasures in TV
1. Mis Tres Hermanas
2. Jem (as in the cartoon series)
3. garden Revival (sounds lame, I know)
4. Akademi Fantasia

Four Guilty Pleasures on Seasonal Holidays
1. Duit Raya!
2. Fattening, high cholestrol Raya food
3. Duit raya
4. Duit raya

I'm tagging Radz, Masie and whoever that's reading this. Fess up!

24 means

Monday, May 22, 2006

Dear Friends,

Sebelum tarikh 20/5 menjelang, saya sangkakan yang '24' bakal menjadi beban pada saya. mana taknya, dengan nombor itu, saya terpaksa grow up, terpaksa lebih matang. Terpaksa mula tunjuk sikap 'kak long' yang skema dan penuh kedewasaan. tak boleh pakai jacket dengan pin kepala raksasa lagi, tak boleh pakai beg mengarut2, tak boleh pentingkan sneakers dari heels bila nak pergi kerja. bunyinya macam nightmare kan? (seperti nightmare jack bauer dalam "24", yang tak habis habis walaupun 24jam tu dah habis....24 sinonim dengan nightmare la jawabnya, kan?)

Tapi lewat malam 19 Mei kawan2 buat saya rasa sangat dihargai for who I am. Saya tak perlu pura2 depan anda semua. Saya boleh berambut kembang tak mekap, dan kita still have fun. Saya tak perlu pakai high heels untuk enjoy menonton Poseidon. Saya tak perlu malu pam kepala dalam jamban kalau saya tak sampai satu not bila menyanyi. Saya tak perlu putik kapas bila dengar Rizal & Jim nyanyi ghazal untuk rabiah (kali ini tidak sumbang sangat!) dan lagu chowkit road adalah lagu terbest untuk berkaraoke ramai-ramai!

Jadi ribuan terima kasih kerana menjadi kawan saya. Adakalanya saya rasa macam saya sangat lonely dan tak punya sesiapa, tapi kelmarin dulu membuat saya tersenyum syukur kerana kelak, jika saya berasa depressed, saya tahu yang tuhan menganugerahkan saya dengan kawan2 yang senantiasa di sisi.

Thanks. Moga tahun2 mendatang kita masih berkawan. Jika satu masa nanti kita mungkin bergaduh, terluka hati, berperang atau berebut tender (?), maka ingatlah walau bagaimana laser mulut saya, walau bagaimana sentapnya statement saya, atau walau bagaimana menyampahnya sikap saya pada anda, SAYA SAYANGKAN ANDA SEMUA.

Thanks, fom the bottom of my heart!

Tak lupa pada yang hantar SMS, call dan emel, terima kasih banyak2! Saya pelupa, mungkin tak ingat harijadi anda pula, tapi percayalah yng saya sentiasa ingat akan persahabatan kita! (kalau sudi hantarlah saya tarikh lahir anda, boleh saya catatkan dalam diari supaya tidak lupa)

p/s: Ik & Uns, you make me wanna convert to choc cheese the next time i go to secret recipe...almost. hehehe...!

Lazybones

Saya adalah orang paling pemalas dalam dunia.

Buktinya?


Tiada update dalam blog ini. Maaf.

ching chong cingkidei

Friday, May 19, 2006

Disebabkan saya sangat sangat bosan dan tak punya masa untuk menulis di sini (buat kali ini sahaja, betul!), maka anda terpaksa melayan diri anda dengan meme-meme yang tidak intelek.

Alah, apa salahnya... dapat juga anda kenal saya dengan lebih dekat...kan?


Meme buang masa episod 1

1. Ever been given an engagement ring?
Nowpe.

2. Longest friendship?
Real friendships, right? Mardiana Othman.

3. Last gift you received?
A wonderful 46-pieces Aromatheraphy Candlelight set. The packaging says 'Vanilla Elegance'.

4. How many times have you dropped your cell?
Uncountable.

5. When's the last time you worked out?
Ayo...I think 2 weeks ago. I'm so lazy...

6. Thing you spend a lot of money on?
Books. And CDs.

7. Last food you ate?
Good delicious Thai Food. The whole office gang took me out for lunch.

8. Favorite pair of socks?
You mean pairs. The 99 cents ones you get from Giant.

9. One favorite song?
I Need A Hero by Jennifer Saunders, from ost Shrek2. Corny, I know.

10. Where do you live?
It's at the top corner of this blog.

11. High school you attended:
Sekolah Menengah Taman Melawati. aha.

12. Cell phone service provider:
Maxis.

13. Favorite mall store:
What ah? Isetan? Wait, I don't do malls. Malls are so last year. Let's go boho and shop at Jung's Organics. Muahahaha...

14. Longest job ever had:
Fulltime daughter. Not complaining, I love being a daughter.

15. Do you own a pair of dice?:
I sure do..*wink!*

16. Do you prank call people?:
Used to do that all the time. I'd call corporations and theme parks and fast food hotlines and prank them. Not anymore though. I might not make it to heaven if I do so.

17. Last wedding attended?:
My mom's colleague's daughter's.

18. First friend you'd call if you won the lottery:
Hani Kartina. she's dirt rich, but I'd belanja her anyway. Wait, lottery is haram. So nobody. (Think Gollum)

19. Last time you attended church:
I don't go to church. Masjid? Erm..a long time ago...

21. Biggest lie you have heard?
The 9/11 Pentagon crash. Bush's WMD excuse. Anything that comes out from Bush's mouth, really. Oh, there's no mouth. He just craps all the time.

23. Where's your favorite place to eat with friends?
No, it's not McDonalds. Lotus with UiTM friends, Calypso with Cekapees, BlackWhite with Hani.

24. Can you cook?
Yes. Wicked.

25. What car do you drive?
Drive? what is that?

26. Best kisser?
I don't think I should indulge you with my thoughts on this...

27. Last time you cried?:
Yesterday, when Tini gave me John Legend's CD as my birthday gift. Terharu...

28. Most disliked food:
Oat.

29. Thing you like most about yourself?:
My eyes.

30. Thing you dislike most about yourself:
I cannot resist food. There you go.

31. Favorite name:
Tyler

32. Longest shift you have worked at a job?
3 days in a row.

33. Favorite movie?
I think ...my best friend's wedding.

34. Can you sing?:
Yes. The quality is subjective, though.

35. Last concert?
Blue's concert kat Kiara. All rise, all rise (muahahaha,,,)

36. Last kiss?
Pearl Jam (hehehe!)

37. Last movie rented?:
The last one was...The Last Mohican, 10 years ago.

38. Thing you never leave home without?:
My inhaler. And bra.

39. Favorite vacation spot?:
Scotland.

40. Do you like chinese food?
Yes I do, as long as they're halal.

41. Pillows: down or synthetic?
Apa-apa saja la, as long as they're not the whispy type.

42. Is your room clean?:
Never has been, never will be.

43. Laptop or desktop computer?:
Desktop for now. Laptop when I have enough to get ibook.

44. Favorite comedian?:
Oh, this is hard... Colin from Whose Line. Nasty!

45. Do you smoke?:
No. Never will.

46. Sleep with or without clothes?
Without. but that's kinda hard to pull, I share my room with my sisters.

47. Who sleeps with you every night?
Mr. Bantal!

48. Long distance relationships work?
For me yes. For the partner, maybe not.

49. How many times have you been pulled over by the police?:
Not me, but a few times with friends.

50. Pancakes or french toast?
French toast! I hate pancakes. ( I should add that to no.28)

51. Do you like coffee?
Yes. No. Depends.

52. How do you like your eggs?
Sunny side up.

53. Do you believe in astrology?:
Sometimes.

54. Last person you talked to on the phone?:
A Ms. Rebecca. Donno who.

55. Last person on your missed call list?:
Eva Mazwisya

56. What was the last text message you recieved?:
"Aku kat Cheras. Ko?"

57. Mcdonalds or burger king?
McD.

58. Number of pillows?
5 on the bed. 2 always end up on the floor in the mornings.

59. What are you wearing right now?:
Slacks, shirt, and a bold orange halloween jacket. Out of season but comfortable to boot.

60. Pick a lyric, any lyric or song?
"Baby when I used to love you..."

61. What kind of jelly do you like on your pb & j
Strawberry.

62. Can you play pool?:
No.

63. Do you know how to swim?:
Yes. Just stay afloat, right?

64. Favorite ice cream?
Mint.

65. Do you like maps?:
Huh? So far so good...

66. Tell me a random fact about yourself?:
I like to write letters. Snail mails.

68. Ever attend a theme party?:
Masquerade, schoolplay, diva glam, what else...

69. What is your favorite season?
Fall.

70. Last time you laughed at something stupid?
Just now. Kak Feeza's lawak.

71. What time did you wake up this morning?
5.45am

72. Best thing about winter?
The best thing is...We don't have em here in Malaysia. huhu.

73. Last time a cop gave you a ticket?
never, really. Kat UiTM pu tak pernah kena saman. kebal kot...

75. Name of your first pet?:
Hammie the Hamster. I was 2.

76. Do you think pirates are cool or overrated?
ok jeh...

77. What are you doing this weekend?
Sleeping the day away...

78. Favorite alcoholic drink:
I don't drink alcohol.

79. What is the third letter of your name?:
y

80. How old are your pets?:
Kem is about 8 months.

81. What color is your backpack?
Black & blue

82. Are you sick?:
Not at the moment.

83. Favorite sports player (if you have one...)
Fung Keok Keong. Heh. My grandma used to call him Punkoq Keong. hehe.

84. Is the bathroom open?:
Yeah.

85. Why did my dog just pee on my couch?
I thught he peed on everything?

86. Do you think dogs think we speak gibberish?
No. They sure understand the word 'food'.

87. Are you smiling?:
Yes.

88. Do you have on eyeliner?:
Nope.

89. Do you miss someone right now?
Kinda

90. If you could go anywhere in the world where would you go?
Mekah, Scotland, Bali. In that order.

91.Do you have a live journal?
No. I'm a blogsport babe.

92. Are you in high school?
Nope.

93. Do you have a crush?:
du'h...

94. What is your favorite nickname for yourself?
Not telling this. I might get teased :P

95. What color is your bathing suit?:
The last one I had was black.

96. Favorite concert ever:
The one guns n roses had in mid 90s. Or Metallica's S&M.

97. Did you go on vacation last month?
No.

98. Have you ever been on a cruise?:
No.

99. Do you have a sister?:
2 younger sisters.

100. Are you upstairs?:
I think the right question would be "Amoi, are you alright upstairs there, ah?"

Sunday, May 14, 2006

Dulu saya selalu rasa tertekan. Saya gemuk, saya berkulit gelap, saya tak cukup tinggi, saya tidak begitu cantik. Secara pendeknya fizikal saya memang tidak begitu memberansangkan bagi perkembangan pacaran.

Saya juga rasa tanggungjawab sebagai anak sulung yang agak berat. Otak kena pandai, jadi contoh adik adik. Perangai kena sopan, tidaklah malu nenek bila sesekali pulang ke kampung. Kena rajin mengemas, membasuh, melipat, memasak dan semua aksi 'me' yang berhubungkait dengan sifat kewanitaan mengikut definisi orang melayu.

Jadi bila saya di sekolah, bila saya di universiti, bila saya pulang ke kampung, saya sering rasa kecil. Apatah lagi bila ada orang yang buat lawak-lawak yang mnyentuh fizikal saya. Masa saya kecik reaksinya cuma tunduk dan bawa hati. Bila saya dah besar, saya akan join mengutuk diri sendiri dengan membuat lawak-lawak rebuff yang konon konon nampak riang tapi sebenarnya sarcastic sentap. If you can't beat 'em, join 'em.

Tapi lama-lama saya rasa macam badut pulak. Dahla saya menyampah kat badut. Kenapa la saya nak bodohkan diri saya? Saya tiba-tiba dapat kesedaran untuk bangkit. Tidak lagi ingin dibuli. Dan saya jumpa ayat yang paling tepat untuk saya melantun diri jika diberi lagi ayat-ayat sentapan.
(Untuk ini saya perlu berterima kasih pada Afdlin Shauki)

"Aku gemuk boleh kurus, ko sampai mati hodoh!"

Muahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, May 10, 2006

"Jadi apa kata Belle?"

Dia panggil saya Belle. Saya tahu saya jauh panggang dari api dengan makna perkataan itu didalam bahasa Perancis - cantik. Tapi katanya cantik tak diukur dari fizikal. Cantik diukur dari hati. Saya takut orang kata perasan pula. Tapi dia kata Belle dekat-dekat dengan Elle. Jadi mungkin orang tak perasan, tak ada yang perlu dimalukan.

"Macamana Belle?"

Saya tunduk seketika. Kemudian memandangnya. "Memang itu yang you nak ke?"

"I think so. Tapi nak opinion you jugak."

Saya menarik nafas dalam. Hembus perlahan. Cuba meyakinkan hati akan apa yang bakal terpacul dari mulut. "Then I think you should go for it. These things doesn't come knocking at your door everyday."

Dia diam. Mula-mula dia mengangkat kening. Kemudian seolah menghadam kata-kata saya. Dia mengalih pandangan ke luar. Matanya merenung titik yang tak terlihat. Mindanya mungkin ligat mencari ayat balasan.

"I fifty-fifty la. I memang nak, tapi... banyak benda yang I taknak tinggalkan kat sini."

Tentu dia bicara tentang kekasih hatinya. Apa lagi yang terlalu payah nak ditinggalkan? Keluarganya pernah ditinggalkan ketika dia belajar ke luar negara dahulu. Dia bukan manusia material. Mungkin buku-bukunya sahaja yang jadi harta kesayangan. Mesti kekasihnya.

"Takkan N tak boleh tunggu? Korang dah bertahun sama-sama. She'll wait for you."

Dia geleng kepala. "Bukan pasal N. Our relationship is okay, and if it survives, it survives. Kalau tak, then tak ada rezeki la tu. It's leaving the friends. It's leaving you."

I was ready to cry. My heart felt like it was breaking into tiny pieces.Walau saya tahu dan saya redha yang kami ditakdirkan menjadi sahabat; tidak lebih dari itu; ianya tetap pedih. Bagaimana, apa yang perlu saya katakan?

Saya hanya mampu tunduk. Setitis airmata mengalir, jatuh ke atas helaian tisu diatas meja. Saya rasa dia nampak, tapi saya bangun dengan pantas. Mana mungkin saya beri peluang untuk dia berkata-kata. Mana mungkin saya biar dia lihat ke dalam hati. Saya sepatutnya kawan yang menyokong, kawan yang menggembirakan, kawan yang setia. Bukan kawan yang muram, kawan yang rudum, kawan yang mengelirukan, kawan yang bagai kehilangan.

"I have to go."

Itu saja yang saya katakan padanya. Saya minta maaf dengan kerdipan mata yang kian berair. Dia bagai terpegun. Wajahnya sedikit terkejut, dan beberapa saat kemudian berubah lembut. Matanya beritahu yang dia memahami. Dia menghembus nafas keluh, bahunya jatuh. Dia hanya mengangguk. Belum tiba masanya untuk menyatakan perasaan. Tidak akan tiba masanya. Saya akan pastikan.

Saya bukan untuk dia. Dia bukan untuk saya.

Orang yang menangis dalam LRT tempohari itu adalah saya.

Asmidar...loves..Ali!!

Monday, May 08, 2006

"Kau bukan saja telah merosakkan diri kau, tapi kau telah merosakkan hati ayah dan mak yang tidak berdosa Tipah."

"Tipah tahu bang.. tapi Tipah sangka dia betul-betul sayangkan Tipah. Tipah tak sangka jadi begini. Keluarganya semua baik-baik belaka. Rupa-rupanya...Tipah tertipu bang. Tipah tertipu!"



Filem peneman hati lara saya malam semalam.
Chomel sangat!!!!!!!
(sila buat mata terkelip-kelip)

Meme wastes Time...trust me.

Thursday, May 04, 2006

Last kiss?
Can't really remember.

How do you flush the toilet in public?
Pull the flusher. D’oh.

Do you wear your seatbelt in the car?
In the front seat, yes. In the back, no.

Do you have a crush on someone?
Yes I do.

Name one thing that you start to get tense about if you are close to running out of it:
My trusted Inhaler. I know ---> wheeze~~~

What famous person do you (or other people) think you resemble?
I don’t think any celeb looks like me. Or vice versa. Hmm…Shrek maybe?

Favorite pizza topping?
Cheeeezuuu...

Finish this sentence: If my life were a sitcom my theme song would be. . .
(I’m tempted to say Austin Power’s theme song) Shoe Box by Barenaked Ladies

Do you pop your knuckles?
No. I've accidentally popped my knee though…

What song do you dislike the most when it gets stuck in your head?
That stupid Numa Numa song. The Chicken Little one.

Did just mentioning that song make it get stuck in your head?
Yep.

What are your super powers?
I can't predict breakups. Muahahahaha…

Peppermint or spearmint?
Spearmint.

Where are your keys?
The ones to the house is in my bag, the one to my heart is…somewhere else.

Whose answers to this questionnaire do you want to hear?
Mr. A of the A Team

What's your most annoying habit?
Sometimes, just sometimes, I snort when I laugh. Yep. The Miss Congeniality type. Not good when you’re in a client meeting.

Where did you last go on vacation?
Oh, tough one. Real holiday would mean Hyogo, Japan. Like, yonks ago.

What is your best physical feature?
My smile.

What CD is closest to you right now?
Jamie Cullum's Twentysomething

What 3 things can always be found in your refrigerator?
Water, cili padi, ikan masin

What superstition do you believe/practice?
Don’t open-dry your umbrella indoors, it attracts snakes. This one kinda sticks in my brain, although what a snake would be doing in my neighbourhood, I dunno.

When you're in a public place and your underwear gets up your crack do you sit there and take it, or do you dig it out and let the world deal with it?
I’ll try to tug discreetly. If not, have to wait till I get to the loo. God, I hate ‘salah parking’.

Do you talk on your cell phone when you drive?
I talk phone. I no drive. Zunga zunga.

What are your favourite sayings?
He created bad things to show the beauty of goodness - Anonymous

What song(s) do you sing most often in the shower?
Swing & jazz stuff.

If you could go back or forward in time would you and where would you go?
I'd wanna go clod the hell out of the guy who wrote Planet of The Apes. Trauma, tau tak! Trauma!

What is your favorite Harrison Ford movie?
Sabrina. A must for sensitive lovey starry eyed people *blinkblink*

What CD is in your stereo?
Long time since I ownd a stereo. Last one I listened on my Nano was A Time 2 Love by Stevie Wonder and GNR's greatest hits.

What OCD qualities do you have?
I hate to see door/drawers/boxes left open. Lids must be on, doors must be closed. My room’s door MUST be closed at al times.

How many kids do you plan on having?
Maybe, like, 2? or 4?

If you could kiss anyone famous who would it be?
I’d like to snog Ewan McGregor. Or Steven Tyler. Heh.

Would you really want to kiss someone you didn’t know?
Erm.. *vacant*

What do you do when no one is watching?
Yawn.

If they made a movie about your life, what actor/actress would play you?
Someone crazily funny, but kinda melancholic. Who ah? I used to want Drew Barrymore, but then everybody wants Drew. I’mma cross the border and pick Philip Seymour Hoffman. Or Stephen Chow Sing Chi.

Would you rather die in a blaze of glory or peacefully in your sleep?
Sleep. Duh!

What candy, from when you were a kid do you miss the most?
The ones with plastic rings at the end.

What is your favorite movie?
Too many. Should try to catagorize em:

a) Drama: 1984, Blank Mind
b) Romance: MY Best Friend’s Wedding
c) Horror: Ju-On
d) Foreign: Life is Beautiful
e) Animated: Little Mermaid, Shrek2
f) Musical: Sound of Music, Moulin Rouge
g) Techy: The Matrix Triology
h) Recent: Capote
i) Classic: To Kill a Mockingbird
j) Fantasy: Constantine
k) Thriller: Hannibal Lecter Triology, Psycho
l) '80s teen: Flashdance.

Favorite musician(s)/bands you’ve seen in concert?
None. I missed all the good ones.

Have you ever been in love?
Yes.

Do you talk to yourself?
All the time, babe. All the time….

Your books describes you

Wednesday, May 03, 2006

1. Grab the nearest book.
2. Open the book to page 123.
3. Find the fifth sentence.
4. Post the text of the sentence in a reply to my journal and in your journal along with these instructions.
5. Don't search around and look for the "coolest" book you can find. Do what's actually next to you

My sentence: I protested against playing that trecherous part in my employer's house: and besides, I urged the cruelty and selfishness of his destroying Mrs. Linton's tranquility for his satisfaction.

taken from Emily Bronte's Wuthering Heights.

Mothers and soup

Monday, May 01, 2006

Why do god create mothers?

So that we have someone to comfort us whenever we go through breakups / fights / emotional breakdowns / impossible tasks / boss from hell / splitting headaches that will not go away.

Mothers, are like our own Chicken Soup For The Soul.

They care for us more than we care for ourselves.

So go give your mum a hug. Just don’t do it while she’s driving, coz you might make her swerve unintentionally and almost collide into a lorry.